about

Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Mijn naam is Sita. Ik hou van koken en bakken en ben daarom vaak in de keuken te vinden. Ik ben nogal huiselijk en vind het leuk om het thuis gezellig te maken, waaronder met lekker eten.

Mijn roots liggen in Suriname en als je nog verder gaat ook in India. Ik ben namelijk hindoestaans. De meeste recepten die ik deel zijn dus Surinaams of Indiaas maar ook andere Aziatische gerechten vind ik heerlijk, zoals de Thaise, Vietnamese of Indonesische keuken. De hindoestaanse recepten heb ik van mijn moeder geleerd zoals de meeste hindoestaanse vrouwen, alle credits daarvoor gaan dus naar mijn lieve mams. Verder houd ik ook van lekkere zoete gebakjes en taartjes.

De recepten die ik deel zijn goed te volgen en ik probeer zoveel mogelijk stap voor stap foto’s te maken. Als ik het kan, kan jij het ook en ook ik leer nog steeds iedere dag. Mijn geheim, als je met liefde en geduld kookt lukt het vast en zeker en lees ook altijd een recept eerst helemaal door voordat je begint (ik geef nogal veel extra info in mijn recepten).

Je mag me altijd een mail sturen als je een vraag, opmerking of suggestie hebt, vind ik altijd leuk. Doordeweeks werk ik in loondienst bij een goede werkgever, daar gaat veel energie in zitten. Neem het mij dus aub niet kwalijk als ik niet direct kan antwoorden.

liefs, Sita

about foto

Op deze foto heb ik trouwens geen mes in mijn handen maar een spatel 😀