een nieuw begin

Na een break van ruim 2 jaar heb ik besloten om mijn website weer op te pakken. Ik miste het toch om recepten te schrijven, foto’s te maken en ik vind ook dat het belangrijk is om kennis te delen met anderen. Mijn website fungeerde ook als persoonlijk kookboek waarbij zelfs ik mijn eigen recepten makkelijk terug kan vinden en raadplegen.

Als je nu op mijn website komt is het vooral heel simpel en basic. Zo is mijn leven ook, vandaar dat ik voor het meest simpele thema in WordPress heb gekozen want zoals het uiterlijk van mijn website nu is past dat ook het beste bij mij persoonlijk namelijk; plain & simple. Het hoe en waarom ik toentertijd gestopt ben wil ik niet over hebben. Ik wil me vooral richten op de toekomst en dit keer ben ik zeker niet van plan om te stoppen.

Ik ga voornamelijk weer recepten delen en af en toe andere onderwerpen die mij aanspreken (zoals boeken, huishouden, minimalisme, cultuur, etc) bespreken. Tot gauw voor het eerste recept.

about foto

Op deze foto heb ik trouwens geen mes in mijn handen maar een spatel šŸ™‚

EĆ©n gedachte over “een nieuw begin”

  1. Beste Sita, wat leuk dat je weer begonnen ben met je website! Ik maakte een aantal jaar geleden graag gebruik van je recepten en vond het jammer toen je website op een gegeven moment uit de lucht was. Af en toe google ik nog om te kijken of je het weer hebt opgepakt. Wat een geluk voor mij dat dit nu zo is. Ik hoop dat je er inmiddels weer veel plezier aan beleeft! Ik ben in ieder geval blij dat ik weer even kook inspiratie op kan doen. Veel succes, liefs Roopini

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *